Info

INVESTMENT

Gaan jullie trouwen of zijn jullie op zoek naar een loveshoot?

Mijn trouwpakketten beginnen vanaf 6 uur fotografie.

Willen jullie precies weten wat voor pakketten ik aanbied?

Vul voor meer informatie het contactformulier in, dan stuur ik jullie met alle liefde mijn trouwbrochure op!

Testimonials

"Het resultaat mag er echt zijn! We waren zo onwijs verrast en blij met het resultaat! De voorbereidingen waren goed gedaan door Marieke, en op de dag heeft ze naar onze mening alles gegeven. Het gevoel was van te voren en tijdens de bruiloft ook al goed. Maar dat de foto's en het resultaat uiteindelijk zo goed zouden zijn was echt boven verwachting. De bewerkingen en filters, prachtige composities en vooral ook veel verrassende foto's. Het gaf een soort film weergave in foto's van onze dag.
Bedankt Marieke voor alles wat je hebt gedaan, en de onvergetelijke herinneringen die je ons hebt gegeven in je foto's! Zelf aan elk detail heb je gedacht en het resultaat zijn we onwijs trots op!!!"

Berry & Marieke

"Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Marieke! Ze heeft vooraf goed de tijd genomen voor ons door te luisteren naar wat onze wensen waren. Op de dag zelf was ze een prettig persoon om in de buurt te hebben, ze kwam met suggesties om mooie foto's te maken. En het resultaat is hartstikke mooi. Een aanrader dus om met haar te werken!"

Lillian & Debora

"Wij zijn ontzettend tevreden! Marieke is een zeer professionele fotografe met veel kennis en inzicht in sfeer en opstelling. Door haar creativiteit weet ze altijd het perfecte plaatje neer te zetten. Ze is flexibel en staat altijd open voor de wensen van de klant. Haar prijzen zijn zeer netjes. De communicatie met Marieke verloopt heel soepel en natuurlijk. Wij zouden haar zeker aanraden als fotografe!"

Theo Marien & Annemiek

Reviews zijn belangrijk voor mijn fotografie bedrijf. Ik vind het erg fijn als ik ervaringen van fotoshoots terug krijg van mijn klanten. Als je doorklikt op de ‘the perfect wedding’ link van deze pagina kunnen jullie alle lieve woorden lezen die er tot nu toe zijn geschreven. Woorden achterlaten mag natuurlijk ook!