Info

INVESTMENT

Gaan jullie trouwen of zijn jullie op zoek naar een andere shoot?

Een van de meest gekozen trouwpakketten is 8 uur fotografie ter waarde van €1800,-

——————

Wat kunnen jullie hiervoor verwachten?

•Kennismakingsgesprek (het liefste real life natuurlijk!)

•Snelle Preview

•Luxe USB pakket met 30 geprinte foto’s

•500 digitale foto’s in hoge resolutie op USB en in een Online Gallery

——————

Willen jullie precies weten wat voor pakketten ik nog meer aanbied?

Vul voor meer informatie het contactformulier in, dan stuur ik jullie met alle liefde mijn trouwbrochure op!

Testimonials

"Marieke heeft ons ja-woord en alle feestelijkheden daaromheen op een geweldige manier vereeuwigd. Op een voor Marieke onbekende locatie heeft zij de sfeer prachtig vastgelegd, gebruik makend van alle mogelijkheden binnen en buiten. Nu we de foto's hebben ontvangen blijken alle belangrijke en leuke momenten te zijn gefotografeerd, terwijl we tijdens die momenten intens hebben kunnen genieten zonder het idee te hebben gehad dat er steeds een camera op ons gericht stond. Marieke communiceert in de voorbereiding duidelijk en adequaat, komt afspraken na en geeft aan wat er wel (meestal) en niet (zelden) mogelijk is. Daardoor weet je als bruidspaar perfect waar je aan toe bent. Op de dag zelf is de omgang heel ongedwongen, en voelde het bijna alsof Marieke een van de gasten was. Misschien dat onze gasten ons daarom ook veelvuldig aangaven dat we zo'n fijne fotograaf hadden! We zouden Marieke bij iedereen van harte aanbevelen!"

Sjoerd & Lara

"Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Marieke! Ze heeft vooraf goed de tijd genomen voor ons door te luisteren naar wat onze wensen waren. Op de dag zelf was ze een prettig persoon om in de buurt te hebben, ze kwam met suggesties om mooie foto's te maken. En het resultaat is hartstikke mooi. Een aanrader dus om met haar te werken!"

Lillian & Debora

"Wat een topper is Marieke! Haar stijl past perfect bij onze bruiloft. De communicatie was heel fijn, informeel maar wel professioneel. We kijken graag terug in het fotoalbum, heerlijk om zo de dag weer opnieuw te beleven. We kregen na afloop ook veel complimentjes over Marieke. Niet alleen vanwege de foto's, maar ook over hoe ze met de gasten omging. Niet te aanwezig, waardoor de foto's lekker spontaan zijn. Maar wel leuk dat ze even een praatje met iedereen kwam maken. Echt een aanrader!"

Jasper & Pamela

"Het resultaat mag er echt zijn! We waren zo onwijs verrast en blij met het resultaat! De voorbereidingen waren goed gedaan door Marieke, en op de dag heeft ze naar onze mening alles gegeven. Het gevoel was van te voren en tijdens de bruiloft ook al goed. Maar dat de foto's en het resultaat uiteindelijk zo goed zouden zijn was echt boven verwachting. De bewerkingen en filters, prachtige composities en vooral ook veel verrassende foto's. Het gaf een soort film weergave in foto's van onze dag.
Bedankt Marieke voor alles wat je hebt gedaan, en de onvergetelijke herinneringen die je ons hebt gegeven in je foto's! Zelf aan elk detail heb je gedacht en het resultaat zijn we onwijs trots op!!!"

Berry & Marieke

"Wij zijn ontzettend tevreden! Marieke is een zeer professionele fotografe met veel kennis en inzicht in sfeer en opstelling. Door haar creativiteit weet ze altijd het perfecte plaatje neer te zetten. Ze is flexibel en staat altijd open voor de wensen van de klant. Haar prijzen zijn zeer netjes. De communicatie met Marieke verloopt heel soepel en natuurlijk. Wij zouden haar zeker aanraden als fotografe!"

Theo Marien & Annemiek

Reviews zijn belangrijk voor mijn fotografie bedrijf. Ik vind het erg fijn als ik ervaringen van fotoshoots terug krijg van mijn klanten. Als je doorklikt op de ‘the perfect wedding’ link van deze pagina kunnen jullie alle lieve woorden lezen die er tot nu toe zijn geschreven. Woorden achterlaten mag natuurlijk ook!